Totale transparantie tijdens generale repetitie voor raadsvergadering

Raadsvergadering02

De Dongense Dorpsnar

Onder leiding van burgemeester Marina Starmans (VVD) hebben de raadsleden vanavond geoefend voor de digitale raadsvergadering van 16 april. Tijdens de generale repetitie doorliepen de raad en het college de digitale werkwijze. Dit alles in de kenmerkende gemeentestijl van totale transparantie. De oefening werd namelijk live gestreamd via het raadsinformatiesysteem en was dus voor iedere geïnteresseerde te bewonderen. Het leek bijna alsof deze digitale openbaarheid niet voor alle deelnemers bekend was.

De burgermoeder voelde zich zo op haar gemak in haar gemeentehuis, dat ze tijdens haar niesbui nog op de vertrouwde manier handelde: ze niesde volop in haar handen. Ook de andere politici kwamen heerlijk als zichzelf over. Dit is ook wel begrijpelijk aangezien ze nu eens niet op hun raadszetel zitten maar gewoon in de keuken, op zolder of de logeerkamer. Zo kregen alle toeschouwers een mooi kijkje van de huiselijke sferen. De 21 raadsleden zijn een echte dwarsdoorsnede van het Dongense volk. Dit was te zien aan een zongebruind hoofd, een volle boekenkast, een lekker zittende trui of een breedbeeldtelevisie. Raadsgriffier Visser beloofde aan alle raadsleden de raadsvergaderingbingokaart digitaal toe te sturen. De generale repetitie is geslaagd en daarmee belooft het morgenavond een mooie raadsvergadering te worden.

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email