BINGO-kaart verlevendigt de Dongense raadsvergadering

Dia1

De Dongense Dorpsnar

De Dongense gemeenteraad vergadert donderdagavond 16 april om 20:00u digitaal. De raads- en collegeleden zijn vanuit huis digitaal aanwezig, de burgemeester en griffier vanuit de raadszaal. De vergadering wordt live gestreamd en is via het raadsinformatiesysteem van de gemeente Dongen te volgen. Ook zal Langstraat Media – wegens ongehoord succes – de raadsvergadering weer uitzenden.

Weg met alle online pubquizen! Speciaal voor alle toeschouwers, gemeenteraadsleden en bestuurders is er nu de raadsvergaderingbingokaart! Leuk om in je eentje, je fractie of met je collegegenoten te spelen. Waar staat welk onderwerp op de raadsagenda? Wie bezit de langste concentratieboog in een oersaaie vergadering? En wie spreekt er het meeste in clichés?

Heel veel succes met de enige echte Dongense DorpsnarBINGO-kaart!

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email