Burgemeester Starmans (VVD) herenigt met haar verloren gewaande boodschappenauto

20220102TB AutoStarmans

De Dongense Dorpsnar

Op nieuwjaarsdag werd burgemeester Starmans verrast met een wel heel bijzondere hereniging. Tijdens het wegbrengen van de lege flessen naar de glasbakken op het Looiershof kon de burgermoeder haar ogen niet geloven. In de hoek van het parkeerterrein zag zij haar verloren gewaande boodschappenauto staan. De warme terugkeer met haar BMW liet haar niet onberoerd.

De laatste keer dat de fervente BMW-rijdster haar boodschappenauto had gezien was aan het eind van deze zomer. “Het was zo’n heerlijk nazomer. Voor de buurtbarbecue moest ik nog even snel langs de Albert Heijn, Gall&Gall en de Blokker. Hoe ik daarna ben thuisgekomen, daar heb ik geen actieve herinneringen meer aan.” erkent de VVD’er.

“Hoe ik daarna ben thuisgekomen, daar heb ik geen actieve herinneringen meer aan.”

Burgemeester Marina Starmans (VVD)

Onkruid

Bij een onbeheerde auto wordt na een aantal weken last onder bestuursdwang opgelegd om daarna na drie weken rechtmatig te worden verwijderd. Starmans’ auto heeft ruim vijf maanden op deze parkeerplek gestaan. Het onkruid woekerde weeldig rondom de boodschappenauto. Starmans: “Dat maakt mij als portefeuillehouder ‘handhaving’ zo onwijs trots op mijn handhavers. Met mijn TUF-hoofdpijndossier weet ik als geen ander hoe je last onder bestuursdwang zoveel mogelijk kan oprekken. Maar dat onze ambtenaren hier óók naar handelen, dat is geweldig. Alleen door deze lakse werkhouding kon ik met mijn BMW herenigd worden!”

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email