Martin Montens (PvdA) start nieuwe politieke partij

P.U.C.C.E.M.U.C.

De Dongense Dorpsnar

Tijdens een persconferentie kondigde Martin Montens aan dat PvdA Dongen niet deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Het lukte de PvdA-fractievoorzitter niet om een volwaardige kandidatenlijst samen te stellen. Toch verdwijnt Montens niet van het politieke toneel. Hij start een eenmanspartij en presenteerde meteen zijn nieuwe partijnaam en het partijlogo.

Martin Montens bruist van de energie om de komende vier jaar Dongen te gaan hervormen. “Het moet allemaal anders, de afgelopen twaalf jaar hebben de gemeenteraadsleden allemaal liggen slapen. Ik ga daar verandering in brengen!”, aldus het huidige PvdA-raadslid annex oud-DP-raadslid. De nieuwe partij heeft een aantal partijpunten in het verkiezingsprogramma staan die waarschijnlijk veel stemmen gaan trekken. Op de vraag waarom hij hier zo stellig van overtuigd is, antwoordt de lijsttrekker dat zijn partij uitermate constructief, controlerend edoch mensgericht, uitsluitend cultureelverantwoord is. Dit samengevat in een afkorting bracht Montens op het idee om zijn partij ‘P.U.C.C.E.M.U.C.’ te noemen.

“Dat berust dus op louter toeval en ik doe daar geen mededelingen over.”

Martin Montens – lijsttrekker P.U.C.C.E.M.U.C.

Op de vraag of het de bedoeling is dat de partijnaam gelijkenis en overeenstemming vertoont met een lokaal, commercieel bedrijf deed Montens de volgende uitspraak: “Ik ken geen commerciële bedrijf met zo’n naam. Dat berust dus op louter toeval en ik doe daar geen mededelingen over. Wel nodig ik iedere willekeurige, lokale, welzijnswerker – in het bezit van een belevenispark – uit om financieel garant te staan voor mijn partij. Ik dien nou eenmaal het publieke, Dongense belang. Zolang dit zich strekt van Vaartweg tot aan Fazantenweg. Desnoods neem ik nog enkele mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Die lopen er bij de partij van de arbeid na 16 maart meer dan voldoende rond.”

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email