Dongense VVD-campagne gestart door Charly Lownoise en Mental Theo

Wonderful Days Dongen

De Dongense Dorpsnar

De gemeenteraadsverkiezing is pas volgend jaar maart, maar de Dongense VVD heeft op ludieke wijze de verkiezingscampagne afgetrapt. Gistermiddag – tijdens de persbijeenkomst in het gemeentehuis– verkondigde VVD-lijsttrekker Lepolder dat het haar alles aangelegen is om haar wethouderszetel te behouden. De spectaculaire VVD-aftrap “Wonderful Days Dongen” werd verzorgd door Charly Lownoise en Mental Theo.

De VVD-lijsttrekker gaat naar eigen zeggen uitpakken deze decembermaand. “Door mijn wanbeleid, met name in de jeugdzorg, heeft Dongen al jaren geen nagel om zijn gat mee te krabben. Ten behoeve van de voortzetting van mijn wethouderschap moet ik de beeldvorming snel bijstellen voordat de verkiezingen komen. Door de grote namen van Charly en Theo kan ik weer zieltjes bij het plebs winnen.” biecht de eerlijke VVD’er op.

Meeliften

Daarom zal de decembermaand in het teken staan van de VVD-verkiezingscampagne ‘Wonderful Days Dongen’. Allerlei bestaande en goedlopende evenementen zoals de kerstmarkt en DongenIce zullen gewoon doorgaan vinden, alleen verzorgt de gemeente nu de communicatie. Lepolder: “Waarom zouden we als gemeente zelf geld, moeite en tijd investeren in iets dat de ondernemers veel beter kunnen? Op deze doorzichtige manier lift ik lekker mee op hun succes. Ik kan mijzelf heerlijk profileren op andermans kosten en hoef er zelf niets voor te doen. Ideaal!”

Ik kan mijzelf heerlijk profileren op andermans kosten

VVD-lijsttrekker Petra Lepolder

Happy-hardcore-duo

De gekozen titel van het winterevenement doet bij de gemiddelde millennial de wenkbrauwen fronsen. Een opmerkelijke keuze. Toch is de jaren-90-megahit van het beroemde happy-hardcore-duo bewust gekozen. Lepolder hoorde de vrolijke klanken uit de werkkamer van de burgemeester en dat gaf haar de inspiratie. ,,Marina zal tijdens de lokale ‘Maestro’ dit aanstekelijke nummer uitvoeren. Ze was druk aan het repteren met de strijkers voor het welbekende outro. Ik heb al het één en ander gehoord. Als Marina het strijkkwartet net zo dirigeert als haar ambtenaren, dan belooft dat zaterdagavond nog wat te worden!”

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email