Medewerkers Expert Dongen aan de beurt voor vaccinatie

20210603TB Starmans

De Dongense Dorpsnar

Nu de versoepelingen van de coronamaatregelen steeds sneller doorzetten, worden ook de Dongense ondernemers gevaccineerd. Centrummanager Hans van Aalst is door de Dongense gemeente aangesteld om te zorgen dat alle ondernemers een coronavaccin gaan halen. Doel is dat de gehele Dongense middenstand voor de zomer is ingeënt. Van Aalst beoogt zo dat de vele klanten dan weer veilig de lokale middenstand kan bezoeken.

De Dongense centrummanager begon maandag – in samenwerking met Dongen Promotion – de logistieke operatie. “Dat viel nog niet mee! Allereerst moest ik op zoek naar een geschikte priklocatie en daarna kwam de hele uitrol nog om de hoek kijken.” aldus Van Aalst. De priklocatie werd gevonden in de dierenspeciaalzaak Discus, beter bekend als Leo van Riel. ,,Leo is gewend om liefdevol om te gaan met levende wezens. Daarbij helpt ook zijn karakteristieke felgroene werkpolo. Dat straalt toch een stukje vertrouwen en vakmanschap uit.”

Expert Dongen

Behalve de priklocatie was ook een eerlijke verdeling van uitnodigingen een dilemma. De centrummanager bekent dat hij eerst dacht aan uitnodiging op basis van leeftijd. Toen dat niet haalbaar bleek, is er toch gekozen voor uitnodiging op alfabetische volgorde. Na vier dagen hard doorwerken is Leo van Riel aangekomen bij de letter ‘E’. De dierenwinkeleigenaar: “Ik ben vanochtend begonnen met de meiden van E-Style gevolgd door de dames van de Etos. Nu doe ik de medewerkers van Expert Dongen en ik sluit de dag af met Edzard Maas. Hij kon pas na zijn werkdag.”

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email