First Dates in Dongen

HansVanAalstFirstDates

De Dongense Dorpsnar

De Dongense centrummanager Hans van Aalst (45) verraste met zijn deelname aan het televisieprogramma ‘First Dates’. Hoewel het BNN-VARA-programma is bedoeld om de liefde te vinden, gebruikte Van Aalst het programma voor een ander doeleinde. Hij heeft het stoutmoedige plan opgevat om op 2 maart te starten met een Dongense ‘First Dates’-variant. Onder de werktitel ‘Leer Dongen kennen’ laat hij Dongenaren van hun eerste afspraakje genieten.

De cameraschuwe Van Aalst was op vrijdag 26 februari te aanschouwen in ’s lands bekendste TV-restaurant. De Noordwijker deed niet zozeer mee voor het etentje met de 45-jarige Olaf. Nee, hij gebruikte dit restaurantbezoek vooral als werkbezoek. Door goed achter de schermen te kijken, kent hij nu alle geheimen van het succesformat. De centrummanager is nu klaar om aan de dateformule een Dongense draai te geven.

Horeca Dongen

Dinsdag 2 maart zal de eerste opnamesessie van “Leer Dongen kennen” plaatsvinden. Hij pakt het groots aan; tien leegstaande winkelpanden worden omgedoopt tot een pop-up-restaurant. Alle Dongense singles zijn uitgenodigd om op anderhalve meter elkaar gastvrij te ontmoeten. Op de vraag of dit evenement niet strijdig is met de unanieme persverklaring van Horeca Dongen om juist op die dag géén gehoor te geven aan de landelijke protestactie, antwoordt de succesvolle centrummanager: “Ik weet helemaal niks van een persverklaring. Was dat voor een camera? Sterker nog: ik heb van heel Horeca Dongen nog nooit gehoord. Wie zijn dat dan? Zou ik die moeten kennen?”

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email