Jumbo Dongen breidt maximaal uit

20210112TB Jumbo

De Dongense Dorpsnar

Jumbo Dongen neemt de komende maanden het huidige winkelpand flink onder handen. Maar niet alleen qua winkeloppervlakte zal de supermarkt uitbreiden, ook op het gebied van assortiment en dienstverlening. Omwonenden fronsten hun wenkbrauwen bij het zien van de winkeluitbreiding (KLIK HIER). Volgens de Dongense Jumbo-bedrijfsleider Dennis Hoondert rechtvaardigt de Jumbo-formule deze expansiedrift.

De bouwplannen werden tijdens de informatieavond gepresenteerd door de trotse architect. “We kregen de duidelijke opdracht om bij dit Dongense filiaal de zogenaamde ‘Jumbo Experience’-formule toe te passen. Dat betekent dat er een eigentijdse voorgevel moet komen die uitstraalt dat deze supermarkt een moderne multifunctionele accommodatie is.” legt de ontwerper uit. Volgens hem is de supermarkt van de toekomstig niet meer een winkel waar je slechts levensmiddelen koopt, het is een ontmoetingsplek die middenin de samenleving staat. Behalve de bouwplannen zal ook het assortiment en de dienstverlening een grote opwaardering krijgen. Bedrijfsleider Hoondert legt de belevingsvisie van supermarktketen uit: “We missen in Dongen een plek waar iedereen samenkomt en zich thuis voelt. Een plek dat het typische, warme huiskamergevoel uitstraalt. In dat gat springt de Dongense Jumbo. We streven ernaar om, binnen nu en zes maanden, dé verbindende sociaal-culturele ontmoetingsplek in het centrum van Dongen te zijn.”

“Wij streven ernaar om dé verbindende sociaal-culturele ontmoetingsplek in het centrum van Dongen te zijn.”

Jumbo-filiaalhouder Dennis Hoondert

Zeven zekerheden

Hij glundert als hij spreekt over de zeven zekerheden van de Jumbo. Die zekerheden gaan met deze winkeluitbreiding flink op de schop. “Muzieklessen, danslessen, flexwerken, workshops, boeken uitlenen, bridgeavonden en theatervoorstellingen zijn nu de zeven nieuwe zekerheden die wij aan onze bezoekers garanderen.” aldus de ambitieuze filiaalhouder. Bang dat een andere organisatie met deze plannen wil concurreren is Hoondert niet. ,,We beschikken over veel parkeerplaatsen, hebben zeer ruime openingstijden, serveren marktconforme drankjes en bezitten meer dan voldoende sanitaire faciliteiten. Dat zijn echte publiektrekkers en zie ik andere Dongense organisaties nog niet zo snel leveren. Bij van Dongense Jumbo is het straks allemaal mogelijk!”

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email