De Cammeleur versobert haar openingstijden

DeCammeleur

De Dongense Dorpsnar

Wethouder Jansen zal maandagavond 24 augustus om 20:00u tijdens een openbare bijeenkomst in De Cammeleur uitleg geven over de financiële situatie van de Dongense huiskamer en nodigt alle Dongenaren uit om te komen luisteren. Vanaf die dag past De Cammeleur ook haar openingstijden aan. Vanwege de noodzakelijke besparingen zal het multifunctionele centrum minder vaak open zijn, hierdoor worden de beheerkosten verminderd. Portefeuillehouder René Jansen (VPD): “Als een echte huiskamer van Dongen zal de deur voortaan nog minder open staan. Alleen door mínder open te zijn, kunnen we méér omzet draaien. Ik ben er van overtuigd dat daarmee De Cammeleur er financieel sterker uit komt. Dat zijn de algemene uitgangspunten van mijn economische gemeentevisie.”

Doordat er geen regelmaat in het onlogische openingsrooster is te vinden, wil Jansen het speels onvoorspelbaar houden. “De onlogica gecombineerd met de onvoorspelbaarheid zijn echt onze unique selling points. Bezoekers zullen vaker voor een gesloten deur staan en niet weten waar ze aan toe zijn. Ik verwacht dat we daardoor veel sympathie wekken bij de Dongenaren. Ze zijn dit beleid immers al gewend van het gemeentehuis!”, aldus een opgetogen wethouder.

Alleen door mínder open te zijn, kunnen we méér omzet draaien.

Wethouder Jansen (Volkspartij Dongen)

Openingstijden

Vanaf maandag 24 augustus zijn de reguliere openingstijden dus als volgt:

  • Maandag: 13:00-13:30u*
  • Dinsdag: 08:52-21:37u
  • Woensdag: vanaf 10:30u (alleen in de oneven weken)
  • Donderdag: 09:00-22:15u**
  • Vrijdag: 08:45-23:53u***
  • Zaterdag: 10:02-19:12u
  • Zondag: gesloten****

N.B.: Algemene uitzondering op de regel is dat deze openingstijden alleen geldig zijn op werkdagen waarbij de buitentemperatuur maximaal boven de 20,3 graden komt en de datum van de desbetreffende dag een priemgetal kent. Deze uitzonderingsregel geldt mits de vanzelfsprekende zon-en feestdagenregeling niet van kracht is.

*= behalve als burgemeester Marina Starmans dorst heeft.

**= tot de laatste bridgespeler.

***= alleen toegankelijk voor de vroegere ‘Bij-van-Dongen’-Facebookvoorstanders.

****= met uitzondering van verjaardagsfeesten van families waarbij de achternaam beginnen met de letter “J”.

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email