Expert Oomen Dongen: “Wij zijn verhuist, maar ’t kofschip is zoek geraakd!”

ExpertOomenDongen

De Dongense Dorpsnar

Bij Expert Oomen Dongen is tijdens de verhuizing naar het nieuwe pand ’t kofschip zoek geraakt. De elektronicawinkel verhuisde begin deze maand van Looiersplein 53 naar Looiersplein 23A. Eigenaar Leon Oomen spreekt van een raadsel maar denkt dat hij ook zonder ’t kofschip zijn klanten wel tevreden kan blijven houden. Oomen: “Ik heb het ’t kofschip zelf ingepakd en ben toen verhuist naar deze nieuwe locatie. Ik ben verbaast dat ik het ingepakte kofschip nergens meer kan vinden!”

Ondanks het gemis draait de elektronicazaak beter dan ooit. “We hebben geconstateert dat de coronaperiode goed is geweesd voor onze omzet. Televisies, koffiezetapparaten en computers werden in veelvoud verkochd.” aldus de trotse winkelier. En die trots is ook terecht gelet op de moeilijke omstandigheden voor de Dongense middenstand. De leegloop van het Dongense winkelcentrum en de vele aankopen die tegenwoordig via webwinkels gaan, maken het de Dongense winkeliers niet gemakkelijk. Toch gaat het Expert voor de wind. Oomen heeft daar wel een verklaring voor: “We zijn bereidt om altijd net dat stapje extra te zetten. De klant ervaard en waardeerd dat, daarom komen ze altijd bij ons terug.”

“Ik heb altijd gestreeft naar foutloze kwaliteit. Daarom heten wij Experd.”

Leon Oomen

Verhuizing

En die terugkerende klant wordt op zijn wenken bediend in de nieuwe winkel. Leon Oomen: “We zijn verhuist en hebben daarom op het oude pand duidelijk vermelt dat we nu op deze nieuwe locatie zijn gevestigt. De poster verteld dat we tien meter zijn verplaatsd.” Volgens Oomen voldeed het oude pand niet meer aan zijn kwaliteitseisen. ,,Ik heb altijd gestreeft naar foutloze kwaliteit. Daarom heten we Experd en zitten we nu hier. Alles is hier beter ingerichd, verlichd en beveiligt.” De verhuizing verliep helemaal vlekkeloos. Alle spullen zijn inmiddels uitgepakt en hebben een mooi plekje gekregen. Oomen: “Alleen ’t kofschip is kwijt geraakd tijdens de verhuizing. Een totaal raadsel. Maargoed wie maakt anno 2020 nog echt gebruik van ‘t kofschip? Ik heb ‘m zelf thuis ook niet meer.”

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email