DP onderzoekt naamswijziging: HVAP

WeekbladCentrummanagerHansVanAalst
Avatar

De Dongense Dorpsnar

Tijdens de halfjaarlijkse ledenvergadering van DP (DongenPromotion) diende een anonieme man een opvallend verzoek in. De inspreker stelde voor om de naam van de Dongense ondernemersvereniging te veranderen naar ‘Hans van Aalst-Promotie’. De mediaschuwe man wil graag anoniem blijven. Dit verklaart waarom hij zijn regenjas, zonnebril en gleufhoed in de oververhitte achterzaal van cafetaria Tramhalte aanhield.

Op woensdagavond kwamen de Dongense ondernemers in de lokale cafetaria bijeen voor de halfjaarlijkse ledenvergadering. Maar nog voordat voorzitter Geert Trommelen kon beginnen met agendapunt drie meldde zich een anonieme inspreker die graag gebruik wilde maken van het inspreekrecht. Met zijn Spijks accent sprak hij de Dongense winkeliers toe. De man vindt dat Dongen Promotion meer met haar tijd mee moet gaan en stelt daarom een naamsverandering voor. De mediaschuwe man: “Net als in de politiek draait het in de ondernemersbranche niet meer om gezamenlijk en inhoudelijk beleid maar om de gezichten. De poppetjes. Nu hoorde ik dat er sinds mei een centrummanager is aangesteld, maar die zie ik naar mijn mening nog veel te weinig terug in de lokale media. Daar moet verandering in komen. Facebook en het Weekblad Dongen zijn daar ideale media voor.”

“Zet hem in de spotlights! Geef hem de aandacht die hij verdient!”

Anonieme inspreker

Spotlights

De inspreker oreerde uren over de nieuwe aangestelde centrummanager Hans van Aalst en waarom de ondernemersvereniging er goed aan zou doen om hun naam te veranderen. Om zijn eerste argument na anderhalf uur kracht bij te zetten, gaf de man praktijkvoorbeelden uit Zeist en Gouda waarbij persoonsverheerlijking heel goed heeft gewerkt. Na drie uur onderbouwde hij zijn visie om Hans van Aalst in de markt te zetten als de ontbrekende schakel van Dongen Promotion. De onbekende man: “Jullie betalen voor hem reclamebelasting, zodat hij jullie uit het slop haalt. Deze man is jullie redding. Wees hem dankbaar! Zet hem in de spotlights! Geef hem de aandacht die hij verdient!”

Flitscamera

Na vijf uur opzwepen van de Dongense ondernemers poneerde hij zijn idee om behalve de naamswijziging ook meteen de verenigingsstatuten aan te passen. ,,Voor de zichtbaarheid en ter meerdere eer en glorie van Hans moet het in de nieuwe statuten enkel en alleen nog maar draaien om Hans. Vandaar ook de nieuwe naam: Hans van Aalst-Promotion!” dweepte hij. Toen de onbekende inspreker na zeven uur klaar was met zijn ophitsende betoog dankte hij de winkeliers voor de adoratie. Na een staande ovatie van drie kwartier schorste voorzitter Trommelen de ledenvergadering en stelde een kleine drinkpauze voor. De anonieme man verliet de kolkende achterzaal, bestelde nog twee kipcorns en een milkshake banaan en vertrok. Hij is voor het laatste gesignaleerd op de rijksweg richting West-Betuwe: de man stond een flitscamera te woord.   

5 reacties

 1. Avatar Edzard Maas op 26 juni 2020 om 12:36

  Een mooi standbeeld van de heer van Aalst, omdat hij het centrum van Dongen gaat redden van de ondergang zou mij op zijn minst op zijn plaats lijken. Naast het gouden beeld van de oud wethouder van sociale zaken.
  Dan kan die klomp brons bij de tramhalte ook weg. Want wat heeft een leerlooierke nu daadwerkelijk voor dingen betekend?

 2. Avatar R. Egenjas op 26 juni 2020 om 13:21

  Die Hans neemt de functie centrum manager wel heel letterlijk ja 😁

 3. Avatar web hosting companies op 10 augustus 2020 om 15:25

  This text is invaluable. When can I find out more?

 4. Avatar web hosting reviews op 10 augustus 2020 om 22:37

  I have been exploring for a little for any high quality articles or
  blog posts on this kind of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site.
  Studying this information So i am happy to exhibit that I’ve an incredibly
  just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I most definitely will make sure to do not put out of your mind this
  web site and give it a look on a relentless basis.

 5. Avatar adreamoftrains web host op 11 augustus 2020 om 13:48

  Hi! I understand this is kind of off-topic but I had to ask.
  Does managing a well-established website such as yours take a large amount of work?
  I’m brand new to running a blog however I do write in my journal every day.
  I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and
  views online. Please let me know if you have any recommendations or tips for
  brand new aspiring bloggers. Thankyou! adreamoftrains webhosting

Laat een reactie achter

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

 1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
 2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
 3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email