Recyclebedrijf TUF verloot eenentwintig levenslange restafval-stortpassen

Foto-Tuf-Recycling-Dongen

De Dongense Dorpsnar

Nu de gemeenteraad heeft ingestemd met een forse versobering van de inzamelfrequentie van het restafval, komt er hulp uit onverwachte hoek. Recyclebedrijf TUF zal, uit compassie voor de Dongense bevolking, onder eenentwintig inwoners levenslange restafval-stortpassen uitdelen. Deze passen geven de geluksvogels een oneindige mogelijkheid om het restafval op TUF-bedrijfsterrein te dumpen.

De TUF-woordvoerder: “Het college van B&W heeft ons de afgelopen jaren ontzettend geholpen met hun nalatige optreden. Hierdoor ervaren wij nog iedere dag totale vrijheid en dankbaarheid. Het is nu tijd om iets terug te doen aan de gemeenschap.” Volgens het recyclebedrijf hoeft anarchistische laksheid namelijk niet altijd van één kant te komen. Daarom hebben zij op hun bedrijfsterrein een plekje vrij weten te maken. Tussen de huizenhogen kunstgrasmatten en de bergen infill zal een dumpplek voor het restafval van exact eenentwintig huishoudens worden gecreëerd.

21 huishouden

Hoe die passen precies verdeeld zullen worden, wil de TUF-woordvoerder nog even geheim houden. Het mediaschuwe kunstgrasmatrecyclebedrijf wil namelijk groots gaan uitpakken door een afvalrace. Wel kon de woordvoerder verklappen dat er een tweetal voorwaarden aan deelname gelden. ,,Vanzelfsprekend moet het een Dongens huishouden zijn. Tevens moet er in ieder huishouden ook minimaal één volksvertegenwoordiger wonen.” Vrees voor sancties vanuit het gemeentehuis is de woordvoerder in z’n geheel niet: “De gemeente heeft ons nog nooit bang gemaakt. Het lijkt wel of ze ons niet durven aan te spreken op onze overtredingen.”

Gratis ontvangstservice

Als eerste de actuele artikelen van de Dongense Dorpsnar ontvangen?

Meld u aan voor de Dongense-Dorpsnar-Whats-Appverzendlijst!

Driestappenplan: 

  1. Voeg de Dongense Dorpsnar (06 82 92 71 38) toe als een nieuw contactpersoon;
  2. Stuur naar de Dongense Dorpsnar een Whatsapp bericht met uw naam;
  3. Ontvang van de Dongense Dorpsnar een bevestiging.

Klik hier voor de volledige instructie.

Tip de redactie

Invalid Email